Elérhetőségünk

Teniszkönyök gyógyítása. Teniszkönyök tünetei és kezelése - HáziPatika

Tartalom

  A teniszkönyök igen gyakori, vissza-visszatérő mozgásszervi fájdalom, így nagyon sokszor felmerül az otthoni fájdalomcsillapítás kérdésköre.

  teniszkönyök gyógyítása

  Otthoni fájdalomcsillapítás módszerei teniszkönyök esetében A teniszkönyök kezelésében az otthoni fájdalomcsillapító módszereknél is a gyulladás csökkentése áll a középpontban. A gyulladás csökkentését segítik elő nyugalomba helyezés - nem csak a könyök, de a váll és a csukló is - gyakorlatilag minden olyan ízület, ahol a teniszkönyök fájdalom forrásaként "szolgáló" alkar feszítő izmok szerephez jutnak ld.

  Az otthoni fájdalomcsillapítási módszerek korlátja a teniszkönyök fájdalom kialkulásának élettani, kórélettani hátterében keresendő: a teniszkönyök fájdalmat az alkar feszítő izmok eredési pontjának erős gyulladása váltja ki.

  teniszkönyök gyógyítása

  Kis pontban nagy gyulladás. Teniszkönyök gyógyítása teniszkönyök fájdalom kezelésének kulcsa: ennek a gyulladásnak a gyors és hatékony csökkentése.

  teniszkönyök gyógyítása

  Erre pedig a nyugalombahelyezés, a borogatás, a szájon át bevett gyengébb gyulladáscsökkentők nem elegendőek. A tanácsok forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetőek További tanácsokért, személyre szabott gyógytornáért, kezelésért forduljon hozzánk bizalommal!

  teniszkönyök gyógyítása

  Budai FájdalomKözpont.