BIG STAR Tigris Tapasz 6 db - Gyógytapaszok - Gyógynövénysziget Bio webáruház

Tigris tapasz

Leírás Dr. Chen tigris tapasz A készítmény hatóanyagai hatékony ellenszere lehet az ízületi, reumatikus és izom fájdalmak okozta fájdalmakban. Gyulladáscsökkentő, oldhatja a merevséget, csillapíthatja a kisugárzó fájdalmakat valamint javíthatja a mozgásfunkciót.

az ízületek nagyon fájnak

Eukaliptusz Olaja a cineol tartalomnak köszönhetően nyákoldó és hűsítő hatású, kitűnő köptető, tigris tapasz gyógynövény. Elsősorban légúti megbetegedéseknél, náthánál, influenzánál ajánlott inhalálásra, bedörzsölésre.

kenőcs a boka ínszalagok felszakadásához

Tisztítja az orrot, csillapítja a köhögést, segíti a letapadt nyák felköhögését, és megkönnyíti a légzést, növeli a tüdő kapacitását.

Hatékonysága bőrbe való bemasszírozással és száraz pakolással tovább növelhető.

Dr.Chen Tigris tapasz

Légzőszervi- és bőrfertőzéseket okozó vírusokkal, baktériumokkal szemben bizonyítottan hatékony, elpusztítja a kórokozókat. Levével sebek és kelések kezelhetők, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő egyben.

izületi gyulladás gyógyítása gyógynövényekkel

Kámfor A kámforfa kérgét, melyek értékes olajokat tartalmaznak, csak a növények 50 éves kora után kezdik begyűjteni. Kiváló vérbőség okozó, fájdalomcsillapító, lazító, hűtő és melegítő olaj.

A fájdalomcsillapító mechanizmusa a kámfornak kettős, mely a hűtő-fűtő tulajdonságából ered.

fájó időleges ízület

Olajának bedörzsölését követően a kámfor először lehűti a perifériás idegvégződéseket. Ezt követően a vérbőség fokozásával melegíteni kezdi a fájdalmas területek hideg, merev izmait, ízületeit és a végtagokat.

ízületi fájdalom futás után mit kell csinálni