FINOMMOTORIKA FEJLESZTÉSE

Ujjtorna mondóka. ujjbemelegítő | mondokazzunk

Tartalom

  Így ketyeg az óra tik-tak jár mutatóujjunkkal jobbra-balra dőlünkBenne egy manócska kalapál ökölbe ujjtorna mondóka kezeinket összeütögetjükDe ha áll az óra és nem jár csukló kezelés artrózisa felemeljükAlszik a manócska és nem kalapál két kezünket a fülünkhöz tesszük, mintha aludnánk.

  ujjtorna mondóka hasi ízületi fájdalom

  Nyuszi fülét hegyezi nyuszifület mutatunkA bajuszát pödöri bajuszpödrés utánzása. Répát eszik ropp, ropp, ropp harapunk egyet a levegőbenNagyot ugrik, hopp, hopp, hopp ugrunk. Gomba, gomba, gomba öklök ütögetéseNincsen semmi gondja kezek forgatása.

  ujjtorna mondóka hogy az ízületek ne sérüljenek meg a tennivalók miatt

  Hogyha esik eső rája ujjak mozgatásaNagyra nő a karimája karkörzés a fej felett. Az esőt csak neveti szájra mutogatásVan kalapja, teheti karkörzés a fej felett.

  ujjtorna mondóka fájdalom a térdben milyen orvos

  Esik eső, fúj a szél ujjak mozgatása Nyírfa ága összeér. Lám egy nyuszi ott robog helyben futunkAz ablakán bekopog kopogtatunk.

  ujjtorna mondóka artrózis kezelése biszofitdal

  A vadász a nyomomban kezünket úgy tartjuk, mintha puska lenne és lőnénk. Gyere nyuszi, sose félj, Dombon áll egy házikó, kezünkkel háztetőt mutatunk házikóban ládikó, négyzetet mutatunk ládikóban kerek tálca, tenyerünk körül kört rajzolunk kerek tálcán öt pogácsa.

  ujjtorna mondóka fáj a bal láb ízületei