CALEIDO HALKOLLAGÉN-PEPTID POR G - Herbaház

Caleido halkollagén. Caleido Halkollagén-peptid Por 150g

Tartalom

  caleido halkollagén

  A terméket nem génmódosított nyersanyagokból állítják elő. A termék részben vagy egészben nem volt kitéve ionizáló sugárzásnak az európai irányelvek szerint.

  caleido halkollagén

  A termék egészben vagy részben semmilyen módon nem ízületi vizeletkezelés kapcsolatba Nandrolone-nal vagy annak bármely elődjével. A terméket a gyártás egyik fázisában sem tesztelték állatokon, a jelenlegi előírásoknak megfelelően. A fent említett termék megfelel a peszticidekre vonatkozó maximális maradékanyag-határértékeknek MRL. Eltérő rendelkezés hiányában a termék nanorészecskéktől mentes.

  caleido halkollagén

  A csomagolás megfelel az EU előírásainak és az élelmiszer-minőségű csomagolás későbbi módosításainak. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

  Ha Ön terhes, caleido halkollagén, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!

  caleido halkollagén

  Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők caleido halkollagén, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

  caleido halkollagén

  Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le.

  Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

  caleido halkollagén