Gyertyafényes vacsorák a Mindmegette recepttárban

Közös receptek

Tartalom

  Dacota Összeütsz magadnak egy gyors ebédet, de nem vagy igazán mester a konyhában? Le szeretnéd nyűgözni friss párodat valami különlegességgel? Itt van pár tipp a biztos sikerért! Anyu meg a nagyi mindenkinek elmondta azt az elcsépelt és nem feltétlenül valós bölcsességet, miszerint egy férfihez a gyomrán át vezet az út.

  Közös receptek tartalom 20 perc közös főzés a pasiddal — gyors receptek kezdő férfiaknak A főzés remek kikapcsolódás és hobbi, ami kisimítja a napi rohanástól felborzolt idegeket, pihenteti a fáradt lelket, és érzéki, friss örömökkel tölt el. Kitűnő elfoglaltság lehet tehát a pasidnak is, ha a stressztől kimerült. A legjobb persze, ha az éhezőnek nem halat adsz, hanem megtanítod horgászni — vagyis arra motiválod a pasidat is, hogy maga is tegyen a jó közérzetéért, és meg mutatod neki, mit csináljon ennek érdekében.

  közös receptek

  Például bevezeted a főzés rejtelmeiben, és átadsz neki néhány olyan közös receptek trükköt és receptet, amikkel sikerélményt szerezhet magának, hiszen a főzés kitűnő stresszoldó és nagyszerű szabadidős tevékenység. Az egészséges életmódra történő átállásban ráadásul az első lépés az, hogy az étkezési szokásokat a helyére tesszük — vagyis jó, házi ételeket eszünk mértékkel, nyugodt körülmények között és rendszeres időközönként.

  közös receptek

  Ha ennek az az egyetlen akadálya, hogy még nem tud főzni, mutasd meg neki ezeket az egyszerű, pasis recepteket. Sőt, még élvezetesebb lesz, ha együtt készítitek el őket!

  Cukkinis frittata cukkinivirággal Ez egy ízig vérig diétás és egészséges recept sok zöldséggel és finom parmezánnal. Szerintünk ezt azok a férfiak is szeretni fogjak, akik egyébként legszívesebben húst ennének hússal, és mivel nagyon egyszerű ételről van szó, ezért nem okoz majd nekik gondot, hogy akár egyedül is elkészítsék.

  Persze a főzőcskézés kettesben még élvezetesebb!

  közös receptek